Kuća za odmor Grofica

Na samo 5 metara od dvorca grofa Jankovića iz 18.st.,u čijem se perivoju ispred samog dvorca nalazi najstarije stablo Ginko biloba u Hrvatskoj (i drugo po starosti u Europi) nalazi se KUĆA ZA ODMOR GROFICA. Budući da se kuća nalazi na izvanrednoj lokaciji (15 m od sportske dvorane i srednjoškolskog centra, 300 m do centra grada, 450m do Daruvarskih toplica i Aqua Balissae-Termalnog vodenog parka, Rimska park šuma, restorani, kafići, trgovine i ostali slični sadržaji), sve destinacije možete obići šetnjom u vrlo kratkom roku.

Centralno mjesto kuće je dnevni boravak povezan sa blagovaonicom i kuhinjom. Sjedeća kutna garnitura u dnevnom boravku može poslužiti kao dodatna dva ležaja. Kuhinja sadrži sve što je potrebno za pripremu raznih jela i pića, perilica suđa, hladnjak sa zamrzivačem, kuhalo za vodu, mikrovalnu pećnicu, pećnicu sa indukcijskom pločom za kuhanje sav pribor za pripremu i usluživanje jela. Kuća ima 2 trokrevetne sobe sa mogućnošću spajanja kreveta po želji. Idealna je za velika druženja, obitelji s djecom i s kućnim ljubimcima. Kupaonica ima kadu sa tušem, toaletom i umivaonikom. Mogućnost korištenja perilice rublja u zasebnom prostoru. Gostima je na raspolaganju TV, Wi-Fi, besplatno parkiralište.

U ograđenom dvorištu bez dostupnih pogleda nalazi se natkrivena terasa sa pečenjarom i velikim stolom za ugodna druženja. Na gornjoj terasi nalazi se prostor za sunčanje. U ponudu je uključeno korištenje jacuzzia. U sklopu vanjskog ambijenta nalazi se tuš i toalet.

U dvorištu se nalazi i garaža koja je opremljena za Bike&bed goste. U ponudu je uključen pribor za popravke bicikla, stalci, alati, obavijesti i mape te sve što je potrebno za ugodno i praktično korištenje Bike&bed posjetitelja.

Nadamo se da će vam boravak kod nas biti ugodan i da ćete nam se sa zadovoljstvom iznova vraćati. Dobrodošli!!!

Kuća za odmor Grofica ***

Adresa: Ulica Ivana Gundulića 12, Daruvar

Mob: +385 98 961 1628

E-mail: nevena.iris@gmail.com

Web: www.daruvar-grofica.com

Kontakt osoba: Nevena Pavlović

  Bike&Bed Accommodation