Sobe Matić

Sobe obitelji Matić nalaze se u centru grada Bjelovara, na adresi A. Mihanovića 13c. Svaka soba na raspolaganju ima tri ležaja, te zasebnu kupaonicu u kojoj je na raspolaganju perilica za rublje. Sve sobe opremljene su klima uređajem i LED televizorom ravnog ekrana. U cijelom objektu nalazi se LED rasvjeta, te je u cijelom objektu centralno radijatorsko grijanje. Gostima je na raspolaganju i kompletno opremljena kuhinja svim uređajima. U cijelom objektu dostupan je besplatan WI FI.

U dvorištu objekta nalazi se sjenica za vanjski boravak gostiju, te roštilj. Za goste našeg objekta u ponudi je i vanjski hidromasažni bazen (jacuzzi), te infra crvena sauna.

Objekt posjeduje standard BIKE&BED, odnosno specijaliziran je za prihvat biciklista (cikloturista). Isto tako gostima su na raspolaganju pet bicikala, te tri električna romobila.

Ako u Bjelovar stignete javnim prijevozom, besplatno ćemo Vas dovesti do objekta u kojem boravite, kao i vratiti vas natrag do javnog prijevoza u Bjelovaru po završetku boravka u našim sobama.

Radujemo se Vašem dolasku.


KONTAKT

Vl. Dragutin Matić
A. Mihanovića 13c
Bjelovar 43 000
Tel.: 098 730 222, 095 800 66 24
E-mail: dragec1804@gmail.com
Web: https://www.bjelovar-sobe.com/

  Bike&Bed Smještaj